Publicatie Reis naar het einde van de gracht

Gepubliceerd op 31 januari 2023 om 09:50

Het is bijna zover: over een week is mijn nieuwe roman Reis naar het einde van de gracht te bestellen in boekhandels in Nederland en Vlaanderen en natuurlijk ook in de webshops van deze boekhandels. De titel is dan eveneens te bestellen via BOL.com. Uiteraard is de roman ook via mijn site te bestellen. Doe je dit laatste, dan is het voordeel voor mij dat ik er net iets meer aan verdien...

 

De verkoopprijs bedraagt 29,95

Je hebt dan wel een roman die vuistdik is, namelijk 600 pagina's. Bijna een kilo boek ;-)

 

Waar gaat Reis naar het einde van de gracht over?

Een verhaal over een hecht verbond tussen negen vrienden en vriendinnen. Als studenten wonen ze zes jaar lang in hetzelfde grachtenpand te Utrecht. Een vriendschap die, ondanks het feit dat de karakters sterk van elkaar verschillen en iedereen zich na de studietijd in een volstrekt andere richting ontwikkelt, voor het leven lijkt te zijn.

Een zelfmoord en twee mysterieuze verdwijningen stellen de vriendschap echter danig op de proef. Te meer omdat onomstotelijk is komen vast te staan dat een van de zes overgebleven vrienden voor minstens een van de twee verdwijningen verantwoordelijk moet zijn.

De onderlinge frictie neemt toe. Wie is nog te vertrouwen en wie niet? Het verbond wordt langzaam maar zeker aan flarden gereten.

Een roman over de houdbaarheidsdatum van vriendschap, over onderling wantrouwen en over te haastig getrokken conclusies. Maar ook over onvoorwaardelijke liefde, het omgaan met trauma’s en rouwprocessen.

 

Dowload hieronder een inkijkexemplaar.

Reis Naar Het Einde Van De Grachtinkijkexemplaar
PDF – 430,0 KB 161 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.