Reis naar het einde van de gracht nu ook als EPUB verkrijgbaar

Goed nieuws: 'Reis naar het einde van de gracht' is vanaf heden ook als EPUB te bestellen. Dat scheelt in elk geval heel wat gewicht. Een kilo boek op je schoot is toch een stuk zwaarder dan een e-reader. De verkoopprijs van de EPUB bedraagt 9,95 euro. Wil je deze EPUB wil bestellen, dan moet je op hier klikken. Je komt dan vanzelf in de webshop terecht. De EPUB sectie bevindt zich onder de papieren sectie, dus even naar beneden scrollen. 

Lees meer »

Publicatie Reis naar het einde van de gracht

Het is bijna zover: over een week is mijn nieuwe roman Reis naar het einde van de gracht te bestellen in boekhandels in Nederland en Vlaanderen en natuurlijk ook in de webshops van deze boekhandels. De titel is dan eveneens te bestellen via BOL.com. Uiteraard is de roman ook via mijn site te bestellen. Doe je dit laatste, dan is het voordeel voor mij dat ik er net iets meer aan verdien...

Lees meer »

Reis naar het einde van de gracht

Het omslag is al helemaal af en het isbn is aangevraagd. Wat ons dan nog van publicatie weerhoudt? Er dienen nog drie tot vier correctieronden te worden voltooid. En aangezien deze lijvige roman liefst 6oo pagina's telt, duren de correctieronden ook iets langer dan doorgaans het geval is. 

Lees meer »

De Sterrenplukkers nu als paperback te koop

In de boekhandels van Nederland en Vlaanderen is vanaf nu de paperbackeditie van 'De Sterrenplukkers' te koop. Eveneens is het boek te koop op de verschillende online webwinkels van de boekhandels, alsmede bij BOL.com. Toegegeven, het boekje ziet er net niet zo fraai uit als de gebonden editie die via mijn eigen site te bestellen is, maar is toch een wonderschone uitgave geworden. Mooi papier waarop de illustraties prachtig worden weergegeven. 

Lees meer »

Gelezen: vijf hoofdstukken van 'De Mannenverdelgster'

Mijn schrijfvriendin Laura Stoker is bezig aan een roman met de titel 'De Mannenverdelgster'. Ik heb de eerste vijf hoofdstukken van dit werk mogen lezen en ben zeer onder de indruk. Het is een - in dagboekachtige stijl geschreven - relaas van de alleenstaande moeder Kate, die de scheiding van haar echtgenoot tracht te verwerken. Het is zomervakantie en haar dochter verblijft enkele weken in Friesland bij de grootouders. Voor Kate de gelegenheid om haar leven weer op orde te krijgen. Maar nu ze verlost is van de dagelijkse zorg voor haar kind, rest er niets anders dan naar zichzelf in de spiegel kijken. Stapje voor stapje wordt de lezer meegenomen in de pijn die zij ervaart. Steeds duidelijker wordt het hoe haar ex haar manipuleerde, onderdrukte en bedroog. En dan komt er tevens nog een onverwerkt trauma uit haar jeugd bij. Kate komt tot de onthutsende conclusie dat ze haar leven lang al gebruikt en misbruikt wordt door mannen. Ze komt tot een opzienbarend besluit. 

Lees meer »

Boezem

Wat is er mooier dan je richting een boezem bewegen? Niet veel, lijkt mij zo.

Lees meer »

De Sterrenplukkers. De Truus en Vladimir reeks deel 2 en 3

De sterrenplukkers, het eerste deel van de Truus & Vladimir reeks is uit! Om voor te lezen aan kinderen van rond de vijf/zes jaar oud. De hoofdpersonages zijn het vosje Vladimir en het hertje Truus. De gebonden versie van dit verhaal telt 125 pagina's  en is voorzien van acht illustraties.

Lees meer »

De Sterrenplukkers

In de maak is thans een kinderboek. Om voor te lezen aan kinderen van rond de vijf/zes jaar oud. Naar verwachting is dit avontuur rond eind februari 2021 te bestellen. De eerste paar maanden alleen rechtstreeks bij mij, daarna ook via de bekende kanalen op het web en in de boekhandels in Nederland en Vlaanderen. De hoofdpersonages zijn het vosje Vladimir en het hertje Truus. De gebonden versie van dit verhaal zal zo'n 125 pagina's tellen en is voorzien van plusminus tien illustraties. 

Lees meer »